Menderes 6. Yörük Şenliği’ne Hazır

Menderes Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen Yörük Şenliği’nin 6.’sı 25 Eylül’de Tekeli Mahallesi’nde gerçekleşecek.

 

Birbirinden farklı etkinliklerle İzmir’in parlayan yıldızı haline gelen Menderes Belediyesi, 25 Eylül Pazar günü Tekeli Mahallesi’nde Yörük Şenliği’ne ev sahipliği yapacak.

 

“Amacımız kültürel mozaiğimize sahip çıkmak”

Festivalle ilgili değerlendirmelerde bulunan Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan, ilçenin tanıtımı ve marka kent olması için etkinliklere hız kesmeden devam edeceklerini belirterek, “İlçemizi tanıtmak amacıyla yapılan etkinliklerimize katılımdan oldukça mutluyuz.” dedi.

 

Her kesimin, herkesin sesi olarak çalışmalarına devam ettiklerini belirten Başkan Vekili Özkan, “Amacımız kültürel mozaiğimize sahip çıkmak” ifadelerini kullandı.

 

Başkan Vekili Özkan’dan şölene davet

Başkan Vekili Özkan, tüm İzmirlileri şölene davet ederek şunları kaydetti:

 

 “Zengin bir programın yer alacağı şölenimizle, yörük çadırından, geleneksel yörük geleneğinde gelin almaya; yöresel tatlardan, geleneksel yörük oyunlarına, birçok farklı ve eğlenceli etkinliklerle hemşehrilerimize keyifli bir hafta sonu yaşatacağız. Tüm hemşehrilerimizi 25 Eylül Pazar günü saat 11:00’de Tekeli Mahallemizde gerçekleşecek 6. Yörük şölenimize davet ediyorum.”

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı