Urla 'Cumhuriyet Bayramı'nı coşkuyla kutlayacak

Urla ‘Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutlayacak
Urla Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Gözlet, Urla’da Cumhuriyet coşkusunun 100’üncü yılını kutlamak üzere yapılacak olan kutlamalara vatandaşları davet etti

Urla Belediyesi  kentteki kamu kurumları ve sivil toplum örgütleri ile birlikte Cumhuriyetin 100’üncü yılını Cumhuriyete yaraşır bir şekilde kutlama hazırlanıyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Urla Kent Konseyi, Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Atatürkçü Düşünce Derneği Urla Şubesi, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Urla Şubesi, Malgaca Derneği ve Sanat Sokağı Derneği ile birlikte hafta boyunca yapılacak olan etkinliklerde Cumhuriyet  Şarkıları Çocuk Korosu, Cumhuriyet Orotoryosu,1923’ten 2023’e 23 Ressam 23 Resim  Cumhuriyetimizin 100. Yıldönümü Resim Sergisi, “Sonsuza Kadar” Tiyatro Oyunu, Cumhuriyetimizin 100. Yılına Vefa Resim Sergisi, Su Ürünlerinin Tanıtımı ve Balık Ekmek Dağıtımı, Kurumlararası Voleybol Turnuvası, 100. yıl Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası, 100. Yıl Cumhuriyet Koşusu, Cumhuriyetin 100. Yılına Adanan Şarkılarla, Cumhuriyet Bayramı coşkusu Urlanın her yerinde yaşanacak. 29 Ekim Pazar günü akşam Dev Türk Bayrağı eşliğindeki Fener Alayı ile Urlanın sokakları aydınlanacak. 

VATANDAŞLARIMIZI DAVET EDİYORUZ

Urla Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Gözlet de bütün vatandaşları 29 Ekim coşkusunu yaşamaya davet etti. Atatürk’ün “Türk milletinin karakter ve adetlerine en uygun olan idare, cumhuriyet idaresidir” diyen Kaymakam Gözlet, “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında aynı coşku ve heyecanla Cumhuriyetimizin ilanını kutlamak üzere ilçemizdeki tüm kurumlar ve STK’larla işbirliği içerisinde Urlamıza yakışan bir program hazırladık. 29 Ekim 2023 akşamına kadar Urlamızın her noktasında, tüm sokak ve mahallelerinde etkinlikler düzenleyeceğiz ve yıl sonuna kadar Cumhuriyetimizin kuruluşunun coşkusunu yaşayacağız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu devam ettirecek sizlersiniz.’ sözünün verdiği sorumluluk ve tarihi bilinç ile Cumhuriyet coşkusunu geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve gençlerimiz ile birlikte yaşayacak, bayrağı onlar devralana kadar Cumhuriyetin bütün değerlerini onlara aşılamaya devam edeceğiz. Cumhuriyetin ikinci yüzyılında muasır medeniyetler seviyesine çıkmak ve hatta geçmek için var gücümüzle çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin coşkusunu ve gururunu yaşamak için tüm hemşehrilerimizi etkinliklerimize katılmaya ve bu coşkuya ortak olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deneme bonusu veren siteler
Salt Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı